Τρ. Ιαν 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Κολωνός: Ακόμη ένας άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ως χρήστης του “Blindchat”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ένας 39χρονος, εμφανίστηκε στις αρχές και ισχυρίστηκε ότι συνομιλούσε, μέσω της εφαρμογής, με ένα κορίτσι που πιθανόν προσομοιάζει στην 12χρονη

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα  και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως ένας 39χρονος Έλληνας στην Ασφάλεια.

Ο 39χρονος ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό. Σημειώνεται ότι παρότι εκείνος δεν είναι σίγουρος, οι Αρχές τον έχουν τακτοποιήσει ότι όντως συνομιλούσε με την 12χρονη.

Ο ανωτέρω, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση. Σήμερα, ενδεχομένως να ληφθεί τέταρτη κατάθεση από την 12χρονη, όπου θα της ζητηθεί να αναγνωρίσει τις φωτογραφίες όσων έχουν ταχτοποιηθεί ώστε να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης των νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Πηγή : news247

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >