Κυ. Σεπ 25th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

5 υποτροφίες για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αμερική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 24:00 (ώρα Ελλάδας) λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 5 υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (WUST).

Οι υποτροφίες χορηγούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (WUST) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. ο κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, Διευθυντής της Σχολής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσιγκτον θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Υποτροφιών Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών σπουδών σε εκδήλωση στην Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Βιβλιοθήκη για να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ή να συνδεθούν στη ψηφιακή πλατφόρμα Zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us05web.zoom.us/j/86962437652Meeting ID: 869 6243 7652Passcode: 1

Business Administration (MBA) Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεωνΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ιστότοπο https://kalambakalibrary.org/wustΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

1. Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν τα βασικά στοιχεία τους στην αίτηση υποβάλλονταςμαζί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (χωρίς επικύρωση).

2. Μόλις η αίτηση υποβληθεί, ο κάθε υποψήφιος λαμβάνει μέσω email ένα μοναδικόαριθμό υποψηφίου (reference number) της αίτησής του.

3. Με την ολοκλήρωση της αίτησης ο υποψήφιος θα λαμβάνει αυτόματη ενημέρωσημέσω email για την επιτυχή υποβολή της αίτησής του.

H αίτηση πρέπει να υποβάλλεται εις ολόκληρο και δεν υπάρχει δυνατότητααποθήκευσης ή ημιτελούς υποβολής. Μόνο οι αιτήσεις που έχουν ολοκληρώσει όλατα βήματα και έχουν υποβάλει όλα τα δικαιολογητικά συμπεριλαμβανομένης τηςσυστατικής επιστολής (όπου είναι απαραίτητο κριτήριο) θα προωθούνται γιαακαδημαϊκή αξιολόγηση.

Η αίτηση συμπληρώνεται στην αγγλική γλώσσα.Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε email στοWUST@KalambakaLibrary.orgΚαταληκτική Ημερομηνία Υποβολής:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, 24:00 (ώρα Ελλάδας)Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας στα τηλ.: 2432023041και -43

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >