Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

20000€ στο σπίτι του κληρικού που κατηγορείται για απάτη μέσω εράνου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της διαφαινόμενης απάτης μέσω ενός εράνου για έναν νεαρό Τρικαλινό και για στην οποία εμπλέκεται ιερομόναχος, που «ξεσκέπασε» το τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων μετά ενδελεχή έρευνα.

Σε βάρος του κληρικού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και νομοθεσίας περί εράνων και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κληρικού φέρεται αν βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 20000 ευρώ και δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ρεπορτάζ, το οποίο και ανέδειξε το θέμα της απάτης, ο νεαρός Τρικαλινός φαίνεται ουσιαστικά να είναι το θύμα στην όλη υπόθεση καθώς όντως έχει ανάγκη από βοήθεια. Ο ιερομόναχος εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή του και φέρεται να κρατούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για τον ίδιο ενώ στο παιδί έδινε ελάχιστα χρήματα και όταν μάλιστα το θέμα αποκαλύφθηκε, κατέβασε το προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να εξαφανίσει τα ίχνη του αλλά… ήταν πλέον αργά.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >