Πε. Φεβ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Χατζηγάκης: «Θέλω να κάνω συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

«Θέλω να κάνω ένα συμβόλαιο τιμής με την Τρικαλινή κοινωνία», τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας . Για το συμβόλαιο τιμής είπε: «ζητάω την στήριξη των Τρικαλινών συμπολιτών μου και εγώ με την σειρά μου δεσμεύομαι να κάνω μια σειρά πραγμάτων. Να είμαι δίπλα στους πολίτες συνέχεια. Και νομίζω το κάνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν χρειάζεται να έχω κρατικές καρέκλες για αυτό. Να καταθέτω προτάσεις για τα βασικά ζητήματα: για την οικονομία, την ενέργεια, τον τουρισμό,  κτλ. Να δίνω λύσεις όταν μπορώ. Άλλωστε το γραφείο μου ήταν πάντα ανοιχτό αυτά τα χρόνια. Να είμαι έντιμος και ηθικός. Να είμαι εδώ για να βοηθάω τους πολίτες στα προβλήματα τους. Αυτά για μένα αποτελούν το περιεχόμενο του συμβολαίου τιμής με την κοινωνία».

Επίσης,  ο κ. Χατζηγάκης προσκάλεσε τους πολίτες στην ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου, Κυριακή στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, όπου θα αναπτύξει διεξοδικά το όραμα του για την κοινωνία και την οικονομία. Άλλωστε, υπογράμμισε «πρέπει να σας πω ότι δεν σταμάτησα να επικοινωνώ με τον κόσμο εδώ και 4 χρόνια. Κοιτάξτε, για μένα ουσιαστική πολιτική σημαίνει προτάσεις και λύσεις. Σημαίνει συζήτηση επι των σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Και αυτό κάνω από τότε που πολιτεύτηκα. Πριν 6 μήνες έκανα ομιλία για τα οικονομικά και ενεργειακά ζητήματα στην Καλαμπάκα. Τώρα θα κάνω μια πιο πολιτική ομιλία για τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος και θα καταθέσω και δικές μου προτάσεις. Παλιότερα παρουσίασα το βιβλίο μου και έκανα, επίσης, άλλες ομιλίες στο Πνευματικό Κέντρο. Αρθρογραφώ τακτικά στον τύπο. Ε, αυτό είναι για μένα ουσία της πολιτικής. Είναι η ουσιαστική πολιτική που στοχεύει να λύσει προβλήματα, ή τουλάχιστον να συζητήσει την λύση προβλημάτων. Για μένα πολιτική δεν είναι μόνο χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη».

Ταυτόχρονα, ο κ. Χατζηγάκης τόνισε πως το δίλλημα των επόμενων εκλογών δεν αφορά τις υποκλοπές αλλά τα βασικά ζητήματα που αφορούν τις ζωές των πολιτών. «Αφορά το ποιος μπορεί να φέρει επενδύσεις. Ποιος μπορεί να μειώσει την ανεργία, όπως τώρα που έφτασε στο 12% από 17% που το παραλάβαμε. Ποιος μπορεί να θωρακίσει την χώρα έναντι στην Τουρκική απειλή. Αφορά, γενικώς, την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου. Αυτά είναι τα μεγάλα διλλήματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες». Σε αυτά τα θέματα, αλλά και σε άλλα, θα επεκταθεί στην ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ:trikalavoice.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >