Σα. Δεκ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 48χρονης στο Νεοχώρι Χαλκιδικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 48χρονης Ειρήνης Παπαγγέλου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής την Παρασκευή 17 Μαρτίου, για την οποία ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού χθες, Δευτέρα (10/4).

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ως εξής:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, 48 EΤΩΝ

Στις 17/03/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής, η Παπαγγέλου Ειρήνη, 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παπαευαγγέλου Ειρήνης σήμερα στις 10/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παπαγγέλου Ειρήνη έχει ύψος 1,62μ., είναι πολύ αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μαύρα μποτάκια. Η ενήλικη έχει σημάδια λεύκης στα χέρια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά ΕΔΩ και για Apple κινητά ΕΔΩ.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >