Δε. Σεπ 25th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τρόμος για ανήλικο στα Τρίκαλα που είδε διαρρήκτη να του χτυπά την πόρτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Παρά τον τρόμο που ένιωσε, κατάφερε να τους κάνει να φύγουν άπραγοι

Παρά τον τρόμο που ένιωσε, κατάφερε να τους κάνει να φύγουν άπραγοι

Καλά δασκαλεμένος από τους γονείς του φαίνεται ότι ήταν ένας ανήλικος που είχε μείνει μόνος στο σπίτι του στην περιοχή της Οιχαλίας στα Τρίκαλα, όπου μια σπείρα διαρρηκτών είχε “χτυπήσει” τουλάχιστον οκτώ κατοικίες. Έτσι, παρά τον τρόμο που ένιωσε, κατάφερε να τους κάνει να φύγουν άπρακτοι.

Μετά τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις, η σπείρα την οποία απαρτίζουν τέσσερις άνδρες, είχε εντοπιστεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν, όμως κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, δεν εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και επέστρεψαν για να παραβιάσουν και άλλα σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας άγνωστος με μαύρα ρούχα που φορούσε χαμηλά στο πρόσωπό του την κουκούλα της ζακέτας του χτύπησε το κουδούνι σπιτιού όπου βρίσκονταν μόνο του το ανήλικο παιδί. Το αγόρι ρώτησε από μέσα τι ήθελε και ο άγνωστος του ζήτησε επίμονα να ανοίξει, όμως εκείνος αρνήθηκε και τηλεφώνησε στους γονείς του οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο άγνωστος άκουσε το τηλεφώνημα και έσπευσε να εξαφανιστεί.

thessaliatv.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >