Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τραγωδία στα Τρίκαλα: «Ήταν θέλημα Θεού» λέει ο παππούς της 15χρονης η οποία πέθανε σε σχολική εκδρομή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

«Ήταν μία ατυχία, ένα θέλημα Θεού εν πάση περιπτώσει» ανέφερε ο παππούς της 15χρονης.
Το τελευταίο «αντίο» στην 15χρονη που έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το κορίτσι έφυγε από την ζωή από παθολογικά αίτια, ενώ είχε γνωστά προβλήματα με την καρδιά του.


«Ήταν μία ατυχία, ένα θέλημα Θεού εν πάση περιπτώσει. Όλοι εκείνοι οι οποίοι ενεπλάκησαν φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν εξαιρετικοί οι γιατροί, οι καθηγητές δεν έχουμε κανένα παράπονο από κανέναν και μπορώ να σας πω ότι τους ευχαριστούμε όλους» τόνισε ο παππούς της 15χρονης μιλώντας στον Alpha.

Όταν ρωτήθηκε εάν το παιδί έπασχε από σπάνια πάθηση ο ίδιος τόνισε ότι «ήταν κάτι ελάχιστο την είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, δεν έπαιρνε ούτε φάρμακα ούτε τίποτα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς παρόλα αυτά όμως γυμναζόταν, έκανε πολεμικές τέχνες, χορό δεν είχε τίποτα».

«Την παρακολουθούσαν, κάτι ανεπαίσθητο είχε παρουσιάσει και επειδή έχουμε και γιατρό στην οικογένεια, ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν κάτι ανεπαίσθητο το οποίο ήθελε μία ιδιαίτερη προσοχή ας το πούμε. Ήταν ανακοπή, ήταν εντελώς άσχετο, αυτή την εντύπωση έχουμε» πρόσθεσε ο παππόυς της έφηβης.

ΠΗΓΗ: in.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >