Πα. Οκτ 7th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τρίκαλα: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 06-08-2022

Από ώρα 08:00-10:30 στο χωριό Λόγγος, Πατουλιά, αποθήκες LIDL, πρατήριο καυσίμων Ιωάννου, Γκοργκόλης μηχανάκια, καθώς και από ώρα 08:00-15:00 τα αρδευτικά πατουλιάς και ασβεστοποιία Τασούλας, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιομηχανίες, και βιοτεχνίες των παραπάνω περιοχών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-08-2022

Από ώρα 08:00-12:00 στον οικισμό Αγ. Απόστολων Τρικάλων, ο οικισμός, η βιομηχανία γάλακτος ΦΑΓΕ, από την διασταύρωση της περιφερειακής οδού καθώς και από 08:00-15:00 από μετά την ΦΑΓΕ έως και την βιομηχανία ζωοτροφών ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ, τα αρδευτικά, Φ/Β των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >