Πε. Σεπ 21st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τρίκαλα: Εκλογές έρχονται, ξεκίνησαν τα …ρουσφέτια!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Όποιος θέλει να τακτοποιηθεί μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους αντιδημάρχους και άμεσα θα τακτοποιηθεί το αίτημά του, καθώς έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και όπως φαίνεται λένε «ναι» σε όλα!

Έτσι βλέπουμε την Αντιδήμαρχο Οικονομικών να «τακτοποιεί» αιτήματα των καταστημάτων μετατρέποντας τον πεζόδρομο στο Πνευματικό κέντρο, σε χώρο για τραπεζοκαθίσματα. Βέβαια μην γινόμαστε «σκληροί», άφησε ένα κενό για να περνάνε τα αδέσποτα σκυλάκια που στην πόλη μας πλέον κάνουν …παρέλαση.

Την ίδια ώρα, όπως έχει αναδείξει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας τακτοποίησε μερικούς δημοτικούς υπαλλήλους μετατρέποντας τον πεζόδρομο του Πνευματικού Κέντρου σε χώρο parking. Μάλιστα, δεν δίστασε, δίπλα από την πινακίδα που μας ενημερώνει πως πρόκειται για πεζόδρομο, να τοποθετήσει ειδική μπάρα για να μπαίνουν μόνο οι «ημέτεροι» της Δημοτικής Αρχής.

Το …έβγαλαν από τα μάτια!

Αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου δεν γνωρίζει για αυτές τις αποφάσεις τότε θα πρέπει άμεσα να απαντήσει και σίγουρα να επαναφέρει στην τάξη τα «Παπαστεργάκια» για μα μην ζήσουμε μεγάλες στιγμές τους επόμενους εκλογικούς μήνες!

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >