Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τρίκαλα: Γίνεται viral η λακκούβα που «κατάπιε» αγροτικό αυτοκίνητο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Οι εικόνες από τα Τρίκαλα κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε μια μεγάλη λακκούβα, που δημιουργήθηκε όταν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο υποχώρησε…

Το μόνο θετικό στα όσα έγιναν το πρωί στα Τρίκαλα, είναι πως ο οδηγός του αγροτικού αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε. Κατά τα άλλα, την ώρα που περνούσε από το σημείο, ο δρόμος υποχώρησε, με ένα τμήμα του να εξαφανίζεται και τις δύο πίσω ρόδες του οχήματος να πέφτουν στη λακκούβα που δημιουργήθηκε. Οι αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν έκπληκτοι, με τον οδηγό να καταφέρνει τελικά να βγει χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

Ένα ακόμα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στα Τρίκαλα, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου επί των οδών Νικοτσαρά και Αθανασίου Διάκου στα Μανάβικα, όταν ο οδηγός του αγροτικού βρισκόταν εν κινήσει και ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό!

Το αυτοκίνητο ήταν από την εταιρία που εκτελεί έργα φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και ο οδηγός, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Την ίδια ώρα, επενέβη άμεσα η ΔΕΥΑΤ καθώς το οδόστρωμα υποχώρησε αρκετά και δημιουργήθηκε μεγάλη ζημιά στον αγωγό ομβρίων.

Το αρμόδιο συνεργείο ανέλαβε την αποκατάσταση της ζημιάς. Οι λακκούβες μόνο ασυνήθιστο φαινόμενο δεν είναι για τα Τρίκαλα και ο δήμος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, τόσο για την συντήρηση του οδικού δικτύου, όσο επίσης και στο να σφίξει τα λουριά στους εργολάβους. Δείτε τις εικόνες του trikalanews.gr…

πηγή: https://www.newsit.gr/

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >