Πε. Σεπ 21st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Τρίκαλα: «Ήθελε να γίνει γιατρός» – Τι λέει ο παππούς της 15χρονης που πέθανε μυστηριωδώς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Η 15χρονη, που «έσβησε» στα Τρίκαλα, έπασχε από συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό, ήταν ασυμπτωματική και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν χρειαζόταν να λάβει κάποια αγωγή.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 15χρονης μαθήτριας από το Βύρωνα που άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, φέρεται να εξετάζεται ένα νόσημα από το οποίο έπασχε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Alpha, η 15χρονη έπασχε από συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό, ήταν ασυμπτωματική και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν χρειαζόταν να λάβει κάποια αγωγή.

Έτσι, αθλούνταν κανονικά και έκανε χορό και καράτε, χωρίς κάποιον ιατρικό περιορισμό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο νόσημα εξετάζεται πλέον, αν ευθύνεται για τις δύο ανακοπές που υπέστη η κοπέλα και έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν καλή μαθήτρια»
Στον Alpha μίλησε ο παππούς της 15χρονης και ανέφερε ότι δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν.

«Ήταν κάτι ελάχιστο. Την είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, δεν έπαιρνε ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς, παρόλα αυτά όμως γυμναζόταν, έκανε πολεμικές τέχνες, χορό, δεν είχε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ανέφερε πως η εγγονή του «ήθελε να γίνει γιατρός, ήταν πάρα πολύ καλή μαθήτρια».

ΠΗΓΗ: newsbomb

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >