Πα. Οκτ 7th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Το πλάνο λέει του Μαντζανά στα Τρίκαλα! Ωχ…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>
Το πλάνο λέει του Μαντζανά στα Τρίκαλα! Ωχ…

Εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κάνε like στη σελίδα του sportstonoto στο Facebook και μάθε πρώτος τα πάντα όλα!

Αναλυτικά:

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς εδώ και λίγο καιρό έχει εμπλακεί διοικητικά (ανεπίσημα) με τον ΑΟ Τρίκαλα, αποτελώντας συμπαίκτη του Ερασιτέχνη στη νέα προσπάθεια, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Βλέποντας κανείς τις κινήσεις που γίνονται και θα γίνουν σε μεταγραφικό επίπεδο και που οι περισσότερες φέρουν την υπογραφή του, γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει όρεξη και μεράκι για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και θα επιστρέψει άμεσα στη SL2.

Η αλήθεια όμως δεν είναι ακριβώς αυτή. Ο Μαντζανάς, εξ’ υπακούεται ότι έχει στο μυαλό του την άμεση επάνοδο του ΑΟΤ στην παραπάνω κατηγορία. Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτή η σκέψη.

Ο ίδιος, επιθυμεί να συνδέσει το όνομά του, καθώς εκείνος θα έχει το προβάδισμα για τη δημιουργία ΠΑΕ στη SL2, με τη δημιουργία μίας ομάδας που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στη Β’ Εθνική και γιατί όχι, να διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια και την υπέρβαση.

Και κατά δεύτερον, οι προσθήκες που γίνονται φέτος, έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός κορμού, που σε ένα βαθμό θα μπορέσει να προσφέρει και στη SL2.

Σίγουρα το πλάνο του εκ Πετρωτού ορμώμενου επιχειρηματία είναι μεγαλόπνοο και δεν περιορίζεται σε μία άνοδο στη SL2.

Αλλά αναγκαστικά θα πρέπει όλα τα βήματα να γίνονται με τη σειρά.

Και αυτό που προέχει είναι ο ΑΟ Τρίκαλα φέτος να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική πετυχαίνοντας το στόχο του.

Πηγή: regista.gr

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >