Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Το νέο ηλεκτρικό Citroen Ami έφτασε στα Τρίκαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Tο 100% ηλεκτρικό Citroen Ami είναι διθέσιο, έχει μήκος μόλις 2,41 μέτρα, ενώ παράλληλα η μικρή μπαταρία του ιόντων-λιθίου των 5.5 kWh, του προσφέρει αυτονομία 75 km. Mια πλήρης φόρτιση διαρκεί 3 ώρες και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι τα 45km/h.

Το Citroen Ami μπορεί να οδηγηθεί μόνο με άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου. Άμεσα διαθέσιμο, με την εγγύηση του instacar! Το Citroen Ami είναι ένα πραγματικά δημοφιλές φαινόμενο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και premium gadget. Το συγκεκριμένο όχημα μικροκινητικότητας έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του: προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών στην Ελλάδα) και τιμή, συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του (ανέρχεται σε 75 χλμ.), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα. Με σεβασμό στο περιβάλλον χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης, το AMI προσφέρει εύκολη και απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων. Ένας νέος τρόπος μετακίνησης που ανταποκρίνεται στα αστικά ζητήματα κινητικότητας του σήμερα και του αύριο.

Στο εσωτερικό, δεν μένει ανεκμετάλλευτο ούτε εκατοστό: Ένας χώρος αποθήκευσης που βρίσκεται στα πόδια του συνοδηγού μπορεί να φιλοξενήσει μια βαλίτσα καμπίνας, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, ειδικά στο πίσω μέρος.   Οι ιδιαιτερότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στο αριστερό μέρος της βάσης του καθίσματος του οδηγού, ενώ δεξιά από το τιμόνι, υπάρχει χώρος για να στηρίξετε το κινητό σας. Το τελευταίο μέσω εφαρμογής γίνεται παράλληλα και το σύστημα infotainment του AMI, με ένα φορητό ηχείο Bluetooth να αποτελεί τον πομπό του ήχου και μια θύρα USB να φροντίζει ώστε να μην ξεμείνετε από μπαταρία. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο πάντως το αφήσαμε για το τέλος και αφορά στα παράθυρα, τα οποία ανοίγουν με χειροκίνητη αναδίπλωση προς τα πάνω όπως στο 2CV, ενώ σημαντικό στοιχείο πως η καμπίνα είναι πλήρως κλειστή και με δυνατότητα θέρμανσης.

Αντιπρόσωπος για τα Τρίκαλα

Μπάρδας-Γιαγιάκος

Περιφερειακή οδός Μεγαλοχωρίου

2431 056501

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >