Πε. Σεπ 21st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Την Κυριακή ο 2ος “Μυρμιδόνων Άθλος” στα Φάρσαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Με πληρότητα συμμετοχών (262 στον αριθμό) ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές 2ου «Μυρμιδόνων Άθλου» που θα διεξαχθεί στα Φάρσαλα την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαρτίου.

Αθλητές από όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα θα συναγωνιστούν σε έναν απαιτητικό ορεινό αγώνα στην ευρύτερη περιοχή του άλσους της πόλης. Το παρόν θα δώσουν αρκετοί γνωστοί αθλητές όπως ο περσινός νικητής Γκισλής Α., οι Κασιάρας και Πούρικας και σύλλογοι και ομάδες όπως ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας που είναι συνδιοργανωτής του αγώνα και έχει δυναμική παρουσία κάθε χρόνο, σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα, προπονητικές ομάδες όπως η Vmax του Ευάγγελου Παππά και φυσικά το running team Farsala που είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος» θα διεξαχθεί σε απόσταση 21 χλμ. με + 1000 μ. θετικής και αρνητικής υψομετρικής με ώρα εκκίνησης στις 9 το πρωί.

Διοργανώνεται από τον Δήμο Φαρσάλων, τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε Λάρισας), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων και τον Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >