Δε. Σεπ 26th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για ναρκωτικά τέσσερις συνταξιούχοι βολιώτες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας κατά ενός 56χρονου Βολιώτη, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τρεις φίλους του, οι οποίοι όμως, παραπέμπονται για απλή κατοχή για ιδία χρήση, σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι τέσσερις φίλοι, όλοι συνταξιούχοι, ηλικίας 56, 65, 66 και 68 ετών, κάτοικοι Αγριάς, συνελήφθησαν στα Τρίκαλα, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και οδηγούσε ο πρώτος, ύστερα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα χασίς 3,2 γραμ., και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα μείγματος κάνναβης και καπνού, ενώ οι τρεις κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους, στην Αγριά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του ενός μία ποσότητα κάνναβης 11 γραμμαρίων, στο σπίτι του δεύτερου μία ποσότητα κάνναβης, 12 γραμμαρίων, στο σπίτι του τρίτου μία ποσότητα κάνναβης, 10 γραμμαρίων και στο σπίτι του 56χρονου τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 251 γραμμαρίων και στην αυλή του σπιτιού του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών, το οποίο εκριζώθηκε.