Κυ. Σεπ 25th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Συγκέντρωση διδύμων στα Τρίκαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Οι ίδιοι και οι ίδιοι θα είναι στα Τρίκαλα στις 17 Σεπτεμβρίου. Εκπλήξεις, καινοτομίες και δράσεις κεφιού στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων plus στα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο του μύλου Ματσόπουλου.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η ομάδα εθελοντών/τριών διδύμων των Τρικάλων με επικεφαλής τις αδελφές Κατερίνας και Αθανασίας Φάλια, διοργανώνουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων και Διδύμων plus στον πανέμορφο, φιλόξενο χώρο του μύλου Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα.

Η ιδέα των δίδυμων αδελφών οδήγησε σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και σε πραγματοποίηση της πρώτης Συνάντησης Διδύμων το 2019, που αγκαλιάστηκε από όλη τη χώρα. Πλέον, μετά την πανδημία, η διοργάνωση συνεχίζεται με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ενθουσιασμό, ανανεωμένη και με νέες ιδέες.

Όλο το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022  θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν. Ο χορός, το τραγούδι, η επικοινωνία, η συγκίνηση, οι φιλίες, είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων, σε μια εκδήλωση που αγκαλιάζει ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που πλέον εκφράζεται και εκφράζει. 

Καινοτομίες

Φέτος υλοποιούνται τρεις καινοτομίες:

1. Ο Δήμος Τρικκαίων φέτος ετοίμασε και μια πρωτότυπη συνάντηση: την επίσκεψη των… αδελφών Τρικάλων, δηλαδή των εκπροσώπων από τα Τρίκαλα Ημαθίας και τα Τρίκαλα Κορινθίας!

2. Επίσης φέτος, όποια/α επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει προς δημοσίευση σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (https://trikalacity.gr/foto-didymoi-plus/), φωτογραφίες των διδύμων. Οι φωτογραφίες θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται από τις 5 Σεπτεμβρίου 2022. Η αποστολή τους γίνεται ήδη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου press@trikalicty.gr (με την ένδειξη «Φωτογραφίες διδύμων»).

3. Ανανεώθηκε το λογότυπο της διοργάνωσης, καθώς στόχος είναι, αυτή να καταστεί θεσμός

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

17:30 Συγκέντρωση διδύμων στον Μύλο Ματσόπουλου.

17:45 Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και την επιτροπή υποδοχής

18:00 Ομιλία γυναικολόγου, για ειδικά θέματα

18:15 Διαγωνισμός πανομοιότυπων-ανόμοιων διδύμων και τριδύμων Plus.

19:15 Ομαδική φωτογράφιση

19:45 Μοντέρνοι χοροί (Σχολή Χορού Dancespase – Γαδετσάκη Μαρία)

20:00 Magic Castle Entertainment (διασκέδαση και παιχνίδια με μάγους και διασκεδαστές)

21:00 Παραδοσιακοί χοροί (Λαογραφικός Χορευτικός Ομιλος «Ασκληπιός»)

21:15 Παράσταση Καραγκιόζη (από το Κοσμά Παναγιώκα)

21:45 Λαϊκοί Χοροί (Χορευτικός Ομιλος Τρικάλων ΧΟΤ)

20:00 Μουσική live

«Σας περιμένουμε όλους και όλες… με ομοιόμορφα ρούχα» ζητάνε από τον Δήμο!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >