Πε. Δεκ 7th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Στον δήμαρχο Πύλης το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο, με το Νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων. Η συζήτησε άρχισε μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα και επεκτάθηκε σε διάφορα θέματα, με βασικό αίτημα την ονοματοδοσία οδού στον Δήμο Πύλης προς τιμή των πεσόντων συναδέλφων στο καθήκον τους.

Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Τ. κ. Ιωάννης Αναγνώστου ανέφερε τα εξής:

« Επειδή η απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες για την διατήρηση της κοινωνικής ευημερίας και καταπολέμησης της εγκληματικότητας, Ήρωες Αστυνομικούς είναι ελάχιστη η υποχρέωσή όλων μας, προτείνουμε όπως δοθεί το όνομα του πεσόντα στο καθήκον Αρχιφύλακα Δούλαλα Ηλία σε οδό του Δήμου Πύλης κ. Δήμαρχε..

Κατόπιν ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Λάμπρος Μητσικός ευχαρίστησε τον κ. Μαράβα για την στήριξή του διαχρονικά, επιδεικνύει προς το Α. Τ. Πύλης και τους συναδέλφους που δίνουν τον καλλίτερο εαυτό τους για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που μερίμνησαν για την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών της εορταστικής περιόδου, επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία του Δήμου Πύλης με τον Διοικητή του Α.Τ. Πύλης και όλο το προσωπικό.

Τέλος ευχήθηκε Υγεία και ευτυχία για το Νέο Έτος και ευχήθηκε παράλληλα στον Νέο Δ.Σ. καλή και παραγωγική θητεία.

Τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν στον Δήμαρχο ένα δώρο που απεικόνιζε τον Άγιο Αρτέμιο προστάτη της ΕΛ.ΑΣ.

trikalavoice

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >