Σα. Δεκ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Σοκ με την 29χρονη που πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα -Έκανε αλλαγή χρόνου σε ξενοδοχείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, ενώ φρικιαστική είναι η αποκάλυψη πως στο σημείο άφησε το μωρό η ίδια η 29χρονη μητέρα του.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το βρέφος.

Έκανε αλλαγή του χρόνου σε ξενοδοχείο
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το verianet, μετά την αποτρόπαιη πράξη της πήγε στην Αλεξάνδρεια και φέρεται ότι διέμεινε σε ξενοδοχείο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την επομένη, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, επέστρεψε στο σπίτι της. Σε ερωτήσεις της οικογένειάς της για το παιδί δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Η οικογένεια ανέφερε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Πώς κατάλαβαν την ενοχή της οι αστυνομικοί
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες του inveria αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα «προδόθηκε» κατά την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς, αφού, σε ερώτηση για το πού βρίσκεται το βρέφος, στην αρχή δήλωνε διαφορετικά σημεία, πάντα ποτάμια και λίμνες.

Τελικά, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν ήταν παντρεμένη, ούτε βρισκόταν σε κάποια σχέση.

Με ψυχολογικά προβλήματα η 29χρονη μητέρα
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Πηγή: iefimerida.grΣοκ με την 29χρονη που πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα -Έκανε αλλαγή χρόνου σε ξενοδοχείο – iefimerida.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >