Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 2194/4-4-2023) η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, με την οποία ορίζονται οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2022-2023.

Σύμφωνα με την απόφαση, στα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Γυμνάσια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Οι εκλογές έφεραν… αλλαγές

Στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Λύκεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ εδώ.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >