Τρ. Οκτ 3rd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

“Πυρετός” προετοιμασιών για την AGROTHESSALY

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης για τη διοργάνωση της AGROTHESSALY, της Πανελλήνιας έκθεσης για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 εως τις 5 Μαρτίου και διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO.

Ως γνωστόν, η AGROTHESSALY, επανέρχεται στη Λάρισα μετά τη διακοπή της διοργάνωσης λόγω πανδημίας, ενώ υπενθυμίζεται πως διεξήχθη το 2017 και το 2019 πριν ενώ αποτελεί συνέχεια της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, που διεξάγονταν μέχρι το 2015.

Σημειώνεται πως οι δυο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με επιτυχία με τα εμπειρα από τέτοιες διοργανώσεις στελέχη της ΔΕΘ HELEXPO, να την χαρακτηρίζουν ως την μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή διοργάνωση καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του κλάδου, όπως σημειώνουν και οι δυο σημαντικότεροι φορείς του κλάδου και ειδικότερα ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (Σ.Ε.Α.Μ.) και η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων (Ε.ΚΑ.ΓΕ.Μ.). Σημειώνεται ότι αυξημένη αναμένεται να είναι η συμμετοχή και επιχειρήσεων της Λάρισας.

Στο πλαίσιο της AGROTHESSALY, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σχετικά με το πρωτογενή τομέα, στις έδρες των Δήμων του νομού. Η αρχή γίνεται από την Ελασσόνα, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και η ΔΕΘ HELEXPO διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μμ, στο Δημαρχείο (αίθουσα ΔΣ) ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες εφαρμογές στη ζωική παραγωγή για εξασφάλιση βιωσιμότητας και κερδοφορίας των εκτροφέων», με εισηγητή τον καθηγητή Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ κ. Γεώργιο Αρσένο.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >