Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

SAMSUNG CSC

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Μαΐου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας επί τη μνήμη της Οσίας Μητρός ημών Σοφίας.

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Την Κυριακή του Παραλύτου 7 Μαΐου το πρωί, θα λάβει μέρος στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Το απόγευμα, θα μεταβεί στις Σέρρες όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

————————————————–

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή του Παραλύτου 7 Μαΐου θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστέρας.

Την Δευτέρα 8 Μαΐου το απόγευμα θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (του εν Βουνένοις) Βυτουμά.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >