Πε. Ιούν 8th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης

ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôçò ËáúêÞò Åíüôçôáò (ËÁÅ) ãéá ôïõò ðëåéóôçñéáóìïýò óôçí ÅÓÇÅÁ. ÔåôÜñôç 22 ÍïÝìâñç 2017. (EUROKINISSI / ÅëÝíç Ñüêïõ)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης


Τη θλίψη του για τον θανάτο του δημοσιογράφου Χρήστου Μεσσήνη που πέθανε την Τρίτη (16/5) σε ηλικία 73 ετών εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του.

Ο Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Τον Ιούλιο του 1970 άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυγή», «Νέα Ελλάδα», «Ριζοσπάστης», «Αθηναϊκή», «Βραδυνή», τα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Πολιτικά Θέματα», ενώ το 1979 θα είναι η αρχή της συνεργασίας του με το «Βήμα». Θα εργαστεί επίσης στην «Ελευθεροτυπία», την «Εγνατία» και τέλος στα «Νέα».

«Ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος» τονίζει η ΕΣΗΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

ΠΗΓΗ: newsbeast

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >