Τε. Οκτ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Την αντίθεση του στον τρόπο χειρισμού των αγροτικών κινητοποιήσεων από την κυβέρνηση με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν χθες στον Ε- 65 μεταξύ αγροτών και δυνάμεων των ΜΑΤ που έκαναν ρίψη χημικών, εκφράζει το αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Οπως ανεφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση “για πολλοστή φορά η κοινωνία έγινε μάρτυρας του αυταρχικού τρόπου με τον οποίο η ΝΔ αντιμετώπισε τους αγρότες, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής. Με πρόσχημα την αποφυγή της κατάληψης της Ε-65 από τους αγρότες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους υποδέχθηκαν κάνοντας χρήση χημικών. Απέναντι σε ανθρώπους βιοπαλαιστές, που το μόνο που ζητούν είναι σεβασμό και μια αξιοπρεπή διαβίωση γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Αν και πολλά «γνωστά» ΜΜΕ. θέλησαν να αποκρύψουν τη μεγάλη συμμετοχή απ’ όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας καθώς και φορέων αυτής, δυστυχώς, για την κυβέρνηση, οι αριθμοί μαρτυρούν το αντίθετο. Μάλιστα, συμμετείχε και το πανθεσσαλικό αγροτικό ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ., με αντιπροσώπους τα μέλη-αγρότες Θωμά Καλιά (μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ) και Κωνσταντίνο Νάκα (μέλος γραμματείας της θεματικής αγροτών Ν.Ε. Λάρισας). Για μία ακόμη φορά, διαμηνύουμε στους αγρότες και κτηνοτρόφους πως σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη επιβίωσης που καλούνται να δώσουν, ο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ θα βρίσκεται δίπλα τους”.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >