Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για το έργο αποχέτευσης στην Κρανιά Ελασσόνας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Απάντηση στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα για το θέμα με την αποχέτευση της Κρανιάς, δίνει ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου.

Στην απάντηση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σημειώνει: «Για ακόμη μια φορά κύριε δήμαρχε δεν απαντήσατε επί του θέματος, αλλά αυτή την φορά κάνατε και κάτι πρωτότυπο. Μάλλον διαβάσατε ανάποδα την ανακοίνωση, καθώς το θέμα μας δεν είναι το πόσιμο νερό, αλλά η αποχέτευση της Κρανιάς την οποία σταματήσατε. Με λίγα λόγια είστε μάλλον εκτός θέματος!

Μάλιστα συνεχίζετε να «πιπιλάτε την καραμέλα» πως η μεγάλη έκπτωση έβαλε «φρένο» στο έργο, ενώ ξέρετε καλά πως το βραχώδες του εδάφους επέβαλε τον ορισμό ομάδας διαχείρισης αποβλήτων, την οποία έπρεπε να ορίσετε, αλλά δεν το κάνατε ποτέ. Αντίθετα επιχειρήσατε να κηρύξετε έκπτωτο τον εργολάβο, αλλά μάλλον οι δύο επιτροπές που απευθυνθήκατε είχαν εντελώς διαφορετική άποψη και δικαίωσαν απόλυτα τον εργολήπτη.

Όλα τα παραπάνω είναι παραπληροφόρηση, όπως λέτε, ή η αλήθεια που θέλετε να κρύψετε; Είναι αλήθεια ή παραπληροφόρηση ότι το έργο κινδυνεύει να απενταχθεί και ο δήμος να ζημιωθεί, πληρώνοντας τα χρήματα που δαπανήθηκαν από την τσέπη του; Είστε βέβαιος ότι με τέτοια κακή διαχείριση που κάνατε, θέλετε τους εισαγγελείς να αρχίσουν να ερευνούν τα πεπραγμένα του δήμου τα τελευταία χρόνια;

Όσο για την σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για το θέμα, μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά θα σκεφτούμε αν θα πρέπει να παραβρεθούμε, μετά την πεζοδρομιακού τύπου συμπεριφορά του προέδρου σας. Δυστυχώς για εσάς, οι ευθύνες για το σταμάτημα του έργου της Κρανιάς έχουν ονοματεπώνυμο κύριε δήμαρχε! Την παραπληροφόρηση την χρησιμοποιεί αυτός που θέλει να κρύψει τις ευθύνες του, κ. Γάτσα».

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >