Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Οργισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φτάνει, η εγκυμοσύνη είναι ευαίσθητο θέμα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

«Όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος».

Δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έγκυος εξόργισαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αποφάσισε να απαντήσει με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να βάλει μια και καλή τέλος στις φήμες που ακούγονται για την ίδια.

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που έδειξε και το δημοσίευμα που τα… προκάλεσε όλα, με τον τίτλο: “Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις”.

«Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος”. Μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες», συνέχισε.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στην απώλεια του σκύλου της, την οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που την εκνεύρισαν, θα ξεπερνούσε με μια… εγκυμοσύνη!

«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε.

Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει.

Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >