Πε. Ιούν 1st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Οι γυναίκες που πρωταγωνίστησαν το 2022 στα Τρίκαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Και τη χρονιά που φεύγει οι γυναίκες… πρωταγωνίστησαν στη μικρά μας πόλη, σε όλα τα επίπεδα, κοινωνίας, πολιτικής και αυτοδιοίκησης, προσφοράς και επιστήμης.

Πρωταγωνίστησαν πολλές, ωστόσο στεκόμαστε στις εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η Μαρία Γιαγιάκου αναδείχθηκε πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων. Υπογράφει την αλλαγή σελίδας στον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα του νομού μας, ενώ γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος αυτού.

Η Δήμητρα Νάτσινα, η οποία πρωταγωνίστησε τα προηγούμενα χρόνια ως ιατρός στη διαχείριση της πανδημίας, φέτος έκανε το επόμενο μεγάλο της βήμα στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έγινε η πρώτη γυναίκα από τα Τρίκαλα που ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, με αρμοδιότητα τον τομέα της Υγείας.

Η Σοφία Αλεστά ορίστηκε από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου ως αντιδήμαρχος Οικονομικών. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διαχείριση των οικονομικών και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορέσει να υπογράψει σχεδόν τον εκμηδενισμό του χρέους και να αφήσει ένα σημαντικό «μαξιλαράκι», ταμείο, για την επόμενη μέρα.

Πηγή: trikalavoice.gr  / Πηγή φώτο : maxmag.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >