Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Μετά το σκυλί του Σκέντζου ο… άνεμος του Παναγιώτου και βέλη κατά του διαιτητή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Μετά τον Σκέντζο τον προπονητή της Ελευσίνας ο οποίος άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας και ενός σκύλου που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στον… χορό των δηλώσεων κατά των διαιτητικών αποφάσεων μπήκε και ο προπονητής της Ζακύνθου Μάριος Παναγιώτου ο οποίος έριξε το βάρος και στον δυνατό αέρα.

Ο Κύπριος τεχνικός καταφέρθηκε κατά του διαιτητή του αγώνα Ευάγγελου Σαφαρίκα, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του καθόρισαν πράγματα μέσα στο παιχνίδι.
Ο τεχνικός της Ζακύνθου αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ομάδα του ηττήθηκε από τον ΑΟΤ με αυτό τον τρόπο. Αναλυτικά:

“Μας επηρέασαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές. Αλλάξαμε πράγματα που δεν περιμέναμε να τα αλλάξουμε τόσο νωρίς. Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκινάμε με αντίθετο άνεμο.

Μπορώ να πω ότι η ομάδα ήταν πολύ ισορροπημένη στο πρώτο ημίχρονο. Πριν την φάση του γκολ, εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία, ένας εναντίον ενός και τουλάχιστον εκεί θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερο τελείωμα. Και στην επόμενη φάση δεχόμαστε το γκολ μετά από μια φάση που ο παίκτης μας εδίωξε την μπάλα πάνω σε συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να πάει σε παίκτη του ΑΟΤ και να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο Β΄ μέρος ο άνεμος ήταν ακόμα πιο έντονος. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε μπάλες στα καρέ του αντιπάλου αλλά ο αντίπαλος ήταν έμπειρος έκανε καθυστερήσεις και ήξερε πως να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Δεν έχω ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια με την διαιτησία αλλά θα το κάνω αυτό σε αυτό το παιχνίδι.
Είναι δύο φάσεις, η μία του πέναλτι και η άλλη μια 2η κίτρινη κάρτα, αλλά γενικά ήταν όλα τα σφυρίγματα και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα δεν έδωσε αυτά που δικαιούμασταν, την ώρα που προσπαθούσαμε να πιέσουμε.

Κάποια στιγμή, κανείς δεν καταλάβαινε τι ακριβώς σφύριζε. Θέλω να το τονίσω, ότι η διαιτησία ήθελε να καθορίσει πράγματα μέσα στο παιχνίδι και το λέω με πάσα ειλικρίνεια, με γνώση και ηρεμία”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιο θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα απάντησε: ” Kοιτάξτε, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη, το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν έπρεπε να ηττηθούμε σε αυτό το ματς, με βάση στατιστικών και ομάδας.
Πραγματικά είναι πολύ κρίμα για την ομάδα μας που έχασε ένα καθοριστικό παιχνίδι το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε να χάσουμε”.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >