Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Μαρίνα Κοντοτόλη: Πρώτη στα Τρίκαλα η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>


Μαρίνα Κοντοτόλη: Πρώτη στα Τρίκαλα η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση

Πρώτη εξελέγη στα Τρίκαλα η Μαρίνα Κοντοτόλη. Η σύντροφος του Γιάννη Ραγκούση κατάφερε να κερδίσει τη βουλευτική έδρα για το ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας 5.598 σταυρούς.

Η 48χρονη Μαρίνα Κοντοτόλη κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι κομμώτρια στο επάγγελμα. Διατηρεί δύο κομμωτήρια, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα, τα “Marina’s Kontotoli hair gallery”, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις μόδας-κομμωτικής στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ.

Η υποψήφια μέχρι τώρα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο στα 13 της για να δουλέψει: “Αναγκάστηκα να σταματήσω το σχολείο στα 13. Είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και έπρεπε να σταματήσει τη δουλειά της. Μέναμε σε ένα σπίτι με την προϋπόθεση να δουλεύουν και οι δυο γονείς, οπότε πήρα εγώ τη θέση της. Αναγκάστηκα να δουλεύω σε πτηνοτροφείο και να μαζεύω περίπου 7.000 αυγά την ημέρα. Μάζευα και φυστίκια, πατάτες, ελιές…”.

Όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν δεν έσβησε ποτέ μέσα της η φλόγα της γνώσης.

“Ήταν δύσκολο το να επιστρέψω στα θρανία στα 38 μου. Και όχι τόσο λόγω ηλικίας. Έλεγα όμως στον εαυτό μου “εφόσον το θέλεις, θα το καταφέρεις””, είπε.

Η Μαρίνα Κοντοτόλη τελείωσε το σχολείο και πήρε και το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. “Η υποψηφιότητά μου δεν ήταν κάποια κομματική επιθυμία. Ήταν η ανάγκη να σταθώ και να βοηθήσω τον τόπο μου. Είμαι ένα κομμάτι αυτής της κοινωνίας”, είχε αναφέρει στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”, χωρίς να αναφερθεί ποτέ στη σχέση της με τον Γιάννη Ραγκούση.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >