Πε. Ιούν 8th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Μαρίνα Κοντοτόλη: Η σύντροφος του Ραγκούση κατεβαίνει στις εκλογές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ο Ραγκούσης κατεβαίνει μετά «βαΐων και κλάδων» στις εκλογές παρά «τα τόσα όσα» για τη βίλα του, αλλά κατεβαίνει μαζί του και η σύντροφός του Μαρίνα Κοντοτόλη, στα Τρίκαλα! Κανονική επιβράβευση από τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η ευειδής κυρία, κομμώτρια στο επάγγελμα, ιδιοκτήτρια δύο κομμωτηρίων σε Τρίκαλα και Αθήνα, είναι το βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια του νομού Τρικάλων. Η Μαρίνα Κοντοτόλη, με τα «Marina’s Kontotoli hair gallery», σύντροφος εδώ και μια τετραετία τουλάχιστον του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, είναι το πρόσωπο για το οποίο συζητούσαν οι συριζαίοι στα Τρίκαλα, και τελικά η Τρικαλινή επιχειρηματίας κατάφερε και μπήκε στα ψηφοδέλτια.

Η 48χρονη κομμώτρια Μαρίνα διατηρεί πετυχημένα κομμωτήρια με μεγάλη και εκλεκτή πελατεία. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μητέρα δύο κοριτσιών. Μάλιστα, επειδή είχε αφήσει τις σπουδές νωρίς, ως εργαζόμενη, αποφάσισε να επανακάμψει το 2017 και πέρσι πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Οσοι γνωρίζουν καλά τη γοητευτική Μαρίνα λένε πως βρίσκεται στην πιο ωραία και δημιουργική φάση της ζωής της. Σε αυτό βοηθά και η στήριξη που έχει από τον Γιάννη Ραγκούση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 βάφτισαν μαζί κοριτσάκι φίλων τους, ενώ έναν χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2019, ο πρώην υπουργός εθεάθη με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα στη γιορτή της Μαρίνας, σε δημόσια θέα.

«Επίσημα πια υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
…Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. …Εχω βαθιά πίστη ότι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην αρχή. Το προσωπικό μου παράδειγμα, μέσα από τη διαδρομή μου στη ζωή και τις μεγάλες δυσκολίες που κατάφερα να ξεπεράσω, πιστεύω ότι μου επιτρέπει να σας πω ανεπιφύλακτα πως… ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε…» δήλωσε, αποδεχόμενη την υποψηφιότητά της, η Μαρίνα Κοντοτόλη, «η δική σας Μαρίνα», όπως υπογράφει!

Απ’ ό,τι φαίνεται, η μελαχρινή Μαρίνα «κλείδωσε» πρώτα στην καρδιά του πρώην υπουργού και ύστερα, σταδιακά, στις λίστες του κόμματος. Γιάννης Ραγκούσης και Μαρίνα Κοντοτόλη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, «οικογενειακώς»… Δύο σε ένα, δηλαδή, και «ας τους να λένε… ας τους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν»!

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >