Τε. Οκτ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

“ΛΑ.ΣΥ.” Θεσσαλίας: Να καταβληθεί άμεσα το 80% της υπολειπόμενης αποζημίωσης σε 180 σεισμόπληκτους επαγγελματίες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

“Δυο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3/3/2021 που έπληξε την περιοχή μας, 180 επαγγελματίες και γεωργοκτηνοτρόφοι, που έπαθαν ζημιές στις επιχειρήσεις τους και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας, πληρώθηκαν μόλις το 20% της αποζημίωσης που τους εγκρίθηκε, ενώ για το υπόλοιπο 80% δεν έχουν καμία ενημέρωση“, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η “Λαϊκή Συσπείρωση” Θεσσαλίας.

Η ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας προσθέτει ότι “και οι σεισμόπληκτοι, όπως και η πλειοψηφία των μικροεπαγγελματιών και μικροαγροτών, έχουν γονατίσει στην κυριολεξία από την τεράστια ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και σε όλα τα είδη και από την απουσία ουσιαστικών μέτρων στήριξης του λαϊκού εισοδήματος. Αλήθεια τι περιμένουν περιφέρεια και κυβέρνηση για να δώσουν το υπόλοιπο 80% των κουτσουρεμένων αποζημιώσεων στους σεισμόπληκτους επαγγελματίες; Μήπως να εμφανισθούν ξανά σαν «σωτήρες» αυτών που κρατούν σε αναμονή τόσο καιρό, μπροστά στις εκλογές;“.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, αξιώνει εδώ και τώρα να καταβληθούν όλα τα χρήματα των αποζημιώσεων στους 180 επαγγελματίες & γεωργοκτηνοτρόφους της περιοχής, που έπαθαν ζημιές από τον σεισμό.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >