Πα. Οκτ 7th, 2022

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Λάρισα: Άγριο ξύλο σε νεαρό που έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του – Χαμός και συλλήψεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ενώπιον των δικαστών θα δώσει αύριο Δευτέρα εξηγήσεις 38χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

O πρωταγωνιστής της υπόθεσης στη Λάρισα, έπεσε πάνω σε φίλους της 19χρονης πρώην κοπέλας του, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Αιτία οι γυμνές φωτογραφίες που τους έδειχνε…

Ενώπιον των δικαστών θα δώσει αύριο Δευτέρα εξηγήσεις 38χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με αρχικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία, ο 38χρονος Τρικαλινός έδειχνε σε φίλους του απ’ το κινητό του τηλέφωνο προσωπικές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Κοίτη του Πηνείου στη Λάρισα.

Εκεί, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έγινε αντιληπτός από φίλους της 19χρονης, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Τελικά, ένας άνδρας και δυο γυναίκες συνελήφθησαν μετά από μήνυση του 38χρονου για τη σε βάρος του επίθεση, κατηγορούμενοι, ο άνδρας για σωματική βλάβη και οι γυναίκες για απειλές.

Πέρασαν αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθεροι.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 38χρονος, που είχε αποκτήσει τις φωτογραφίες της 19χρονης όσο είχαν σχέση και με τη συναίνεση της κοπέλας, αλλά τις επέδειξε μετά το τέλος της σχέσης και εν αγνοία της, συνελήφθη, ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >