Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα: “Τέλος του 2023 κόβουμε κορδέλα στο πρώτο τμήμα του Ε65”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Τις εργασίες που εκτελούνται στον εργοτάξιο του Ε65 (στο ύψος της Βασιλικής) επιθεώρησε, πριν από λίγη ώρα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας μια σύντομη στάση στο Νομό μας, όπως κατέγραψε σε βίντεο και φωτογραφίες το trikalaola.gr με τον Νίκο Σαλέπη.

Αφού εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόοδο του έργου, το οποίο εκτελείται από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες και ελληνικά εργατικά χέρια, τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι το έργο αυτό, που θα συνδέσει την Θεσσαλία με την Εγνατία Οδό (σ.σ. βόρειο τμήμα), ήταν πρακτικά ξεγραμμένο. Όταν ήρθαμε στα πράγματα, είχε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ασχοληθήκαμε με πολύ μεγάλη επιμονή, ξεμπλοκάραμε τις σχετικές διαδικασίες σε επίπεδο Ευρωπαϊκή Επιτροπής και εξασφαλίσαμε πλήρη χρηματοδότηση.

Με το καλό, λοιπόν, να έρθουμε στο τέλος του 2023 να δώσουμε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα, από τα Τρίκαλα μερί την Καλαμπάκα».

Δείτε στο βίντεο του trikalaola.gr τι δήλωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο και πολλές φωτογραφίες από την υποδοχή, τις επιπλέον δηλώσεις και από όλο το σκηνικό της σύντομης παραμονής του πάνω στον Ε65.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >