Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Ισόβια στον δολοφόνο της Βάιας Γκανιά: Την κατακρεούργησε με 60 μαχαιριές – «Τα παιδιά τα θυμούνται όλα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλε και το Εφετείο Λάρισας στον σύζυγο της Βάιας Γκανιά, ο οποίος το 2018 την κατακρεούργησε με 60 μαχαιριές, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Ο σύζυγος της την είχε δολοφονήσει με 60 μαχαιριές, μπροστά στα μάτια του γιου τους και του εγγονού τους.

«Τα παιδιά τα θυμούνται όλα… Φώναζε η Βάγια “μην το κάνεις Κώστα, μην το κάνεις Κώστα” και αυτά βλέπανε. Και τους είπε μην πάτε μέσα γιατί θα σας κάνω και εσάς έτσι όπως έκανα τη μαμά», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του θύματος.

Η 45χρονη τότε νοσηλεύτρια είχε καταγγείλει πολλές φορές τον άντρα της για βίαιη συμπεριφορά. Την τελευταία φορά είχε πάει στην Αστυνομία μαζί με τον πατέρα της και εκεί του εκμυστηρεύτηκε ότι απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

«Εγώ δεν πήγα μέσα στο αστυνομικό τμήμα, περίμενα πιο πάνω. Φώναζε όταν βγήκε “μπαμπά μπαμπά, πού είσαι”. Φοβόταν στον δρόμο μήπως ήταν πουθενά και την εκτελέσει», είπε ο πατέρας της Βάιας σύμφωνα με το star/

Βάια Γκανιά: «Δε θέλω να μιλήσω ξανά στον πατέρα μου»

Στα δικαστήρια ήταν και η κόρη του θύματος. Αυτή είχε βρει τη μητέρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος, πάνω στο κρεβάτι και το μαχαιρι του φόνου παρατημένο στον πάγκο της κουζίνας.

«Δε θέλω γενικά ούτε να του ξαναμιλήσω, ούτε να τον ξαναδώ. Ούτε εκείνος νομίζω ότι το έχει μετανιώσει», είπε η κοπέλα.

Οι γονείς της νοσηλεύτριας άκουσαν από τα χείλη των δικαστών ανακουφισμένοι την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Όπως είπαν, δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού τους.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >