Δε. Σεπ 25th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Θεσσαλία: Πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια – Συνελήφθησαν 4 άτομα, σε Βόλο και Τρίκαλα – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Οι δράστες αφαίρεσαν, έξω από πληγείσες οικίες, στην πρώτη περίπτωση 2 ηλεκτρικές συσκευές, και στη δεύτερη 1 κρεβάτι

Πρώτα έδωσαν μάχη για τη ζωή τους όσο διαρκούσε η κακοκαιρία Daniel, έμειναν για μερόνυχτα χωρίς νερό και ρεύμα, μετά βούλιαξαν στη λάσπη και είδαν την περιουσία τους να κινδυνεύει και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους επιτήδειους που κάνουν πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας βιώνουν το ένα σοκ μετά το άλλο, το ένα είναι φυσικό φαινόμενο, το άλλο της απανθρωπιάς… είναι αφύσικο και δεν παλεύεται!

Κάτοικοι του Βόλου κάνουν καταγγελίες για πλιατσικολόγους. Άγνωστα άτομα, εισβάλουν στα σπίτια, με το πρόσχημα της βοήθειας και κλέβουν ό,τι έχει μείνει σε καλή κατάσταση

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr ήδη έχουν σημειωθεί περιστατικά λεηλασίας σπιτιών, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι πλημμυρισμένα.

Κάτοικοι σε Παλαιά, Παλαιό Λιμεναρχείο και Αγριά έχουν ήδη καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία, ενώ ελέγχους κάνει η ΟΠΚΕ και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να προφυλάξουν τους πολίτες.

Συνελήφθησαν δύο άτομα επ΄αυτοφώρω
Σύμφωνα με το OPEN και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, δύο δράστες πιάστηκαν επ΄ αυτοφώρω την ώρα που έκλεβαν μια κουζίνα και ένα ψυγείο, τα οποία είχε βγάλει έξω από την οικία της μια 43χρονη για να καθαρίσει.

Οι δύο Έλληνες 34 και 38 ετών οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και οι συσκευές αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

Λόγω των τραγικών αυτών καταστάσεων, οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές κάνουν οι ίδιοι περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια φαινόμενα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και στα Τρίκαλα συνελήφθησαν 2 άτομα που πήγαν να κλέψουν ένα… κρεβάτι.

dikastiko.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >