Πε. Δεκ 7th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Θέματα καθημερινότητας έθεσαν στον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο συνάντησαν μαθήτριες και μαθητές του 1ου τμήματος της έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Κατά τη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου στο Λιτόχωρο, οι μαθήτριες και μαθητές, τους οποίους συνόδευαν η διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Γραμματόση και η εκπαιδευτικός κ. Ελένη Βλαχοπούλου, συζήτησαν μία σειρά θεμάτων που τους απασχολούν, τα οποία αφορούν στην σχολική τους μονάδα και στην καθημερινότητα των κατοίκων της κοινότητας του Λιτοχώρου.

Διαχείριση απορριμμάτων, συντήρηση πεζοδρομίων, δημιουργία ποδηλατόδρομου και διαχείριση αδέσποτων, ήταν μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν, τα οποία επιδόθηκαν στον Δήμαρχο και εγγράφως.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά τους μαθητές, τους ενημέρωσε για το στάδιο που βρίσκεται κάθε ένα από τα θέματα που του επισήμαναν. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος είναι πάντα ανοιχτός για να υποδέχεται επισημάνσεις, παρατηρήσεις, σκέψεις και προτάσεις των δημοτών για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >