Τε. Μάι 31st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Η Ανόρθωση έχασε από τα Τρίκαλα με φωνές για τη διαιτησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Επεισοδιακός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Βόλου, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα κατέβαλε την Ανόρθωση με 65-80. Ωστόσο οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα των κ.κ. Σιταρίδη και Β. Αγραφιώτη, τους οποίους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Το 41-38 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του α’ μέρους, όπου ο Ντ. Αργύρης με τα τρίποντά του και οι ρέφερι με τις υποδείξεις τους διατηρούσαν τους φιλοξενούμενους κοντά στο σκορ, όπως καταγγέλλεται.

Το γ’ δεκάλεπτο είχε μεγάλη ένταση. Απόρροια αυτής ήταν η αποβολή του Μιχάλη Καπουρνιώτη με δεύτερη τεχνική ποινή στο 29’. Παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς τον προπονητή της κατάφεραν να μειώσουν σε 58-62 στην αρχή της δ’ περιόδου.

Στο κρίσιμο σημείο, όμως, οι διαιτητές αρνήθηκαν καταφανέστατο φάουλ σε βάρος του Μπόγδανου, το οποίο προκάλεσε το σχίσιμο του φρυδιού του. Αμέσως μετά τον χρέωσαν και με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, ενώ το ίδιο έπραξαν και με τους Καραγεώργο, Γκοντόπουλο, Ίλτσογλου, Σιμάκη και Παρασκευά σε άλλες στιγμές του ματς.

Όπως ήταν λογικό, τα νεύρα ήταν τεντωμένα με την κατάσταση να ξεφεύγει. Η Ανόρθωση έχασε παντελώς τη συγκέντρωσή της, πράγμα που έδωσε τη δυνατότητα στους Τρικαλινούς να ξεφύγουν και να κερδίσουν τελικά με 65-80.

Από την πλευρά των ανθρώπων του βολιώτικου συλλόγου επισημαίνεται ότι θα αποσταλεί βίντεο με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται στην ΚΕΔ και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αποδείξουν την αδικία που έγινε σε βάρος τους.

Δεκάλεπτα: 20-20, 41-38, 52-60, 65-80.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Καπουρνιώτης): Καραγεώργος 8 (2), Μπέας, Γκοντόπουλος 6 (1), Ίλτσογλου 4, Καραθανάσης, Μπόγδανος 20 (1), Αγκρής, Τζούμας, Σιμάκης 23 (4), Σκαμάγκας, Φιλίππου, Παρασκευάς 4.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαδημητρίου): Φρύδας 2, Τζιάννης 6 (1), Ορόκο 4, Ρούτσι, Λεπενιώτης 8, Γκαντιάς 10 (1), Ντ. Αργύρης 20 (3), Αρκούδας 2, Σούλκο 23 (1), Ευαγγελακόπουλος, Σ. Αργύρης 2, Τσιτσάνης 3.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >