Σα. Δεκ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

«Εφυγε» η μεγάλη τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Σε ηλικία 81 ετών η Ρένα Κουμιώτη, μία από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του νέου κύματος, άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα.

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Έφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή» αναφέρεται σε σελίδα της στο Facebook.

«Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της. Όσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά, γνωρίσαμε το ήθος, την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της. Μια μεγάλη κυρία “έφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ. Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες».

Η Κουμιώτη ξεκίνησε να τραγουδά στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» τo 1968 και μόλις έναν μετά την άκουσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και πρότεινε να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο δίσκο – σταθμό «ο Δρόμος».

Στην συνέχεια της καριέρας της ερμήνευσε και άλλα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, όπως επίσης κι άλλων σημαντικών συνθετών, όπως ο Λίνος Κόκοτος.

Στην σκηνή συνεργάστηκε με σημαντικούς τραγουδιστές, όπως οι Γιάννης Πουλόπουλος, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στράτος Διονυσίου, Σταμάτης Κόκοτας, Γιώργος Νταλάρας και Μαίρη Λίντα.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >