Τε. Οκτ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις στο “Ιnnovent Forum” στην Λάρισα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Mια διήμερη υβριδική έκθεση αφιερωμένη στην Επιστήμη και την Τεχνολογία που προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και μετασχηματιστικές λύσεις που
αναπτύχθηκαν από εταιρίες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία αποτελεί το Innovent Forum που συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ο δήμος Λαρισαίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και online την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα, ενώ το B2B & B2G Matchmaking Event θα συνεχιστεί αποκλειστικά online και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023. Διοργανωτής του Innovent Forum είναι το JOIST με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο ΣΘΕΒ, το ΕΙΤ Digital, το EIT Food, το Elevate Greece, το Industry Disruptors-Game Changers, το L-STONE CAPITAL, το Whitebeam και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις στο πλαίσιο του Innovent Forum, είναι η διεξαγωγή του Β2Β & Β2G Matchmaking Event. Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν να καλλιεργήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, φέρνοντας σε επαφή κοινότητες καινοτομίας από την Ελλάδα και την Ευρώπη, σε τομείς που αφορούν την ψηφιακή υγεία, την τεχνολογία στην αγροδιατροφή, την εκπαιδευτική τεχνολογία, την ενέργεια, τις έξυπνες πόλεις, την τεχνολογία τουρισμού, το gaming και άλλα.

Τις επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου Matchmaking Event θα συντονίσουν το PRAXI Network και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network.
Η συμμετοχή στις matchmaking συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή σας στο σύνδεσμο innovent-2023.b2match.io έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από εσάς με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικού προφίλ σας, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του προφίλ σας είναι η δημιουργία ενός τουλάχιστον Marketplace item (προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε ή αναζητάτε).

Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Εκτός από τα matchmaking sessions, το Innovent Forum 2023 παρέχει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα ευρύ φάσμα άλλων δραστηριοτήτων, παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρικές ομιλίες από ηγέτες διαφόρων κλάδων, πάνελ συζητήσεων για τις τελευταίες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς, live broadcasting συνεντεύξεων αλλά και workshops.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Innovent Forum, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: innoventforum.joistpark.eu.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >