Σα. Δεκ 2nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Επίσκεψη Χρήστου Σιμορέλη στο Νοσοκομείο Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Χρ. Σιμορέλης, σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ΔΣ των ιατρών και διευθυντή της Β ’Παθολογικής κ. Στέφανο Μυλωνά, τον αντιπρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και διευθυντή της Μονάδας Μ.Α. κ. Χρήστο Ζήση αλλά και με αρκετούς γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους  του νοσοκομείου.

Κέντρο συζήτησης δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί το ίδιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα καυτά προβλήματα που το ταλανίζουν. Το ΕΣΎ εξαθλιώνεται, υποβιβάζεται  και αποδομείται με ταχείς ρυθμούς, με λανθασμένες τακτικές ,με υποβιβασμό του προσωπικού και με μόνα θύματα τους ίδιους τους ασθενείς.

“Στηρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις, τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, που  με προσωπικό  ζήλο και ελάχιστες παροχές, κρατούν όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας. Προτεραιότητα μας και δέσμευσή μας ως επερχόμενη κυβέρνηση, με την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού στις προσεχείς εκλογές, θα είναι να κάνουμε  το παν ώστε να στήσουμε ένα νέο ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, ένα νέο ΕΣΥ”.

Πηγή: trikaladay.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >