Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Επέστρεψε το τρένο στα Τρίκαλα. Αφίχθη λίγο μετά τη 1 μ.μ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί τα πρώτα δρομολόγια επιβατικών τρένων, πάνω από ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στο πρώτο δρομολόγιο, με αναχώρηση από τον σταθμό Λαρίσης και προορισμό την Καλαμπάκα, ταξίδεψαν ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης (αποβιβάστηκε στην Οινόη), ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης (αποβιβάστηκε στο Λιανοκλάδι) και στελέχη της Hellenic Τrain.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το τρένο έφτασε στα Τρίκαλα στις 13.02 με λίγους ωστόσο επιβάτες και αναχώρησε 5΄ αργότερα για Καλαμπάκα.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι: «Σήμερα έχουμε την επανεκκίνηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Βόρεια Ελλάδα για Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα με μια μικρή χρονική υστέρηση καθώς είχε προγραμματιστεί για προχθές. Είμαστε μέσα στο πρόγραμμά μας όσον αφορά στο σύνολο σχεδόν των αμαξοστοιχιών. Aπομένει ο προαστιακός σιδηρόδρομος για το Κιάτο που θα εκκινήσει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τα οποία γίνονται κυρίως για την ανάδειξη του φωτισμού μέσα σε σήραγγες».

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >