Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Εντυπωσιακό Πασχαλινό BAZAAR στην Ασκληπιού από το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Με επιτυχία συνεχίζεται το Πασχαλινό BAZAAR του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου – 1ου Ειδικού Δημοτικού ΕΕΕΕΚ Τρικάλων στον Πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το γλυπτό “Ομπρέλα” του Ζογγολόπουλου.

Η γιορτινή δράση άρχισε χθες νωρίς το πρωί (08:15) και ολοκληρώνεται σήμερα γύρω στη 1:30 το μεσημέρι. Ωστόσο, οι υπέροχες δημιουργίες θα εξακολουθήσουν να εκτίθενται (για όποιους ενδιαφέρονται) στο χώρο των σχολείων μέχρι και την προσεχή Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023.

Όπως έλεγαν στο trikalaola.gr οι κυρίες που συναντήσαμε, «παρά την έντονη βροχόπτωση της χθεσινής ημέρας (σ.σ. Δευτέρα), εμείς στήσαμε και λειτουργήσαμε κανονικά το κιόσκι. Τα πήγαμε σχετικά καλά το περασμένο 24ωρο. Η ανταπόκριση του κόσμου και χθες και σήμερα είναι καλή.

Εκτίθενται δημιουργίες των μαθητών των σχολείων μας, πασχαλινές λαμπάδες και χρωματιστές πέτρες. Τα πάντα είναι χειροποίητα με την βοήθεια των παιδιών & των εικαστικών και σε πολύ προσιτές τιμές. Όλα τα παιδιά δούλεψαν πάνω στις (χρωματιστές) πέτρες. Η αρχή έγινε από τους μικρούς και τα έργα τελειοποιήθηκαν από τους μεγάλους (εικαστικοί)».

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >