Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Εκλογές 2023 – Ο Χρήστος Σταϊκούρας απαντά σε ερωτήσεις της τεχνητής νοημοσύνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Εκλογές 2023: Ο Χρήστος Σταϊκούρας απαντά σε σειρά ερωτήσεων που του έθεσε η τεχνητή νοημοσύνη, όπως σε ποιον καλλιτέχνη θα εόρταζε πρώτο τραπέζι πίστα

Μια πρωτότυπη πρόκληση αποδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Για 3 λεπτά δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από την τεχνητή νοημοσύνη, στο πλαίσιο του MAD AI Politcs.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τη σειρά που κατατάσσει το φαγητό, το ταξίδι και τον ύπνο. Ο Χρήστος Σταϊκούρας επέλεξε την εξής σειρά: Ταξίδι, φαγητό, ύπνος.

Με ποιον πολιτικό αντίπαλο θα έβγαινε ο Χρήστος Σταϊκούρας για φαγητό; Επέλεξε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου.

Κληθείς να απαντήσει ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε, ο υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε πως ήταν στην κόρη του, γράφοντας της «σε λίγες ημέρες πάλι μαζί». Όπως εξήγησε, η κόρη του πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα και ο ίδιος βρίσκεται στη Φθιώτιδα, όπου είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας απαντά σε ερωτήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Ποιο τραγούδι ακούει ο Χρήστος Σταϊκούρας; Όποιο παίζει στο αυτοκίνητο στις περιοδείες.

Έχει ενοχικές απολαύσεις ο υπουργός Οικονομικών; Απάντησε ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη, ωστόσο εκμυστηρεύτηκε να καθίσει με ένα ποτήρι ουίσκι με ηρεμία στο σπίτι με πολλούς ξηρούς καρπούς.

Θα προτιμούσε να κολυμπήσει με καρχαρίες ή να ξανακατέβει στις εκλογές; «Και τα δύο είναι κολύμπι και μάλιστα πολλές φορές η ανάμειξη με την πολιτική είναι κολύμπι στα βαθιά με πολλούς καρχαρίες» είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνεχίζοντας τις προσωπικές ερωτήσεις, η τεχνητή νοημοσύνη κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει τρία πράγματα που έχει πάντα μαζί του. Σημειώσεις, συνεργάτες και αυτοπεποίθηση, ανέφερε.

Σε άλλη ερώτηση, ο Χρήστος Σταϊκούρας έκανε γνωστό ότι δεν έχει διαγράψει ποτέ follower επειδή του έκανε ένα σχόλιο μίσους.

Επίσης, ο Χρήστος Σταϊκούρας ποτέ δεν φανταζόταν να γίνει 4 χρόνια υπουργός Οικονομικών και να έχει να αντιμετωπίσει μόνο εξωγενείς κρίσεις.

Τι έψαξε τελευταία στιγμή στο Google ο Χρήστος Σταϊκούρας; Ατάκες της κόρης του, όπως Bro.

Ποιον πολιτικό που δεν είναι στη ζωή θα ήθελε να έχει γνωρίσει; «Θα ήθελα να είχα γνωρίσει καλύτερα τον Κωσταντίνο Καραμανλή» είπε.

Ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε; Σε τράπεζα μέχρι που έγινε λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Εκλέγεστε…σε ποιον καλλιτέχνη θα εορτάζατε πρώτο τραπέζι πίστα;» Ρέμος, Θεοδωρίδου, Αργυρός, Βέρτης, απάντησε.

ΠΗΓΗ: newsbomb

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >