Πε. Δεκ 7th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Εκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή το Σάββατο στα Τρίκαλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Εκδήλωση με συμβουλές – οδηγίες για την κυκλοφοριακή αγωγή κυρίως μικρών παιδιών, μαζί με βιβλίο – δώρο, περιλαμβάνει η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν 4 φορείς στα Τρίκαλα. Ο Δήμος Τρικκαίων, η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων και η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων συναντώνται το πρωί του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2023 στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκεί, στις 11:00, συναντούν τους μικρούς/ες φίλους και φίλες και ενημερώνουν για όλα όσα σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Κυρίως, για θέματα προσοχής και μέτρων προστασίας στο ποδήλατο, αλλά και στις μηχανές.
Ταυτοχρόνως, μια παράλληλη σημαντική πρωτοβουλία αφορά σε δώρο ενός βιβλίου, σχετικού με την οδική ασφάλεια: «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» της Υπαρχιφύλακα Δέσποινας Γκουτζολίκα από τη Λάρισα, περιέχει συμβουλές και με απλό και κατανοητό τρόπο, υποδείξεις για την κυκλοφορία κυρίως μικρών παιδιών. Αυτό το βιβλίο θα διανεμηθεί στα μικρά παιδιά που θα μετάσχουν στην εκδήλωση και θα δουν από κοντά και τους/τις ποδηλάτες/ισσες και τους μοτοσικλετιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, να παρέχουν τις συμβουλές τους με επίδειξη στα οχήματά τους.

Πηγή : trikalavoice.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >