Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Δυο Γεωργιανοί είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετς των Τρικάλων. Συνελήφθησαν στην… Έδεσσα!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση από κοινού, κατηγορούνται δύο υπήκοοι Γεωργίας 48 και 49 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Έδεσσα. Οι δράστες έκαναν 29 κλοπές σε έξι μήνες Πανελλαδικά, ενώ στην περιοχή των Τρικάλων έκαναν κλοπές σε σούπερ μάρκετ, προϊόντων αρκετά μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα, από τις 5 Οκτωβρίου του 2022 ως τις 4 Μαρτίου φέτος, οι δυο αλλοδαποί έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας παριστάνοντας τους πελάτες και κρατούσαν απασχολημένους τους υπαλλήλους, καταφέρνοντας να κλέβουν οινοπνευματώδη ποτά, καλλυντικά, συσκευασίες τροφίμων και διάφορα άλλα προϊόντα.
Στο διάστημα της δράσης τους διέπραξαν έξι κλοπές στην Αττική, τέσσερις στα Τρίκαλα, από τρεις σε Αχαΐα και Μαγνησία, από δυο σε Αργολίδα, Αρκαδία, Πέλλα και Σέρρες και από μια σε Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία και Λάρισα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από κοινού, διαβιβάστηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς των πόλεων όπου διέπραξαν τις κλοπές.

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >