Πε. Ιούν 1st, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Δραματική αύξηση των απόρων στα Τρίκαλα. 30% περισσότερα γεύματα από τον Δήμο!!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Δραματική αύξηση των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας καταγράφεται στα Τρίκαλα τους τελευταίους μήνες. Είναι ενδεικτικό ότι ο Δήμος Τρικκαίων σιτίζει στη δομή του (επί της οδού Ομήρου) καθημερινά 30% περισσότερα άτομα σε σχέση με τις αρχές του έτους!!!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει σήμερα 169 μερίδες φαγητού καθημερινά, έναντι 130 λίγους μήνες πριν. Όπως δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρόνοιας Νίκος Σακκάς “δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε δέκτες αιτημάτων από ανθρώπους που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για τις οικογένειές τους ούτε τα βασικά αγαθά. Είναι υποχρέωσή μας να παράσχουμε σε αυτούς τους ανθρώπους κάθε δυνατή βοήθεια και αυτό κάνουμε”. Ο ίδιος δε αναφέρει στο trikalavoice.gr ότι “μεταξύ των δικαιούχων είναι και άνθρωποι που δεν θα μας πήγαινε ποτέ το μυαλό μας μέχρι και λίγα χρόνια πριν ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο, να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς πια τις οικογένειές τους”.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πολλοί Τρικαλινοί στηρίζονται και από τους ενοριακούς Ναούς και χαρακτηριστικά η Παναγία Φανερωμένη μοιράζει περισσότερα από 30 πακέτα με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες.

Διανομή προϊόντων από τον Δήμο Τρικκαίων

Εντωμεταξύ το πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ» και με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Τρικκαίων, θα διανείμει προϊόντα στους ωφελούμενους του προγράμματος των Δήμων Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης, & Φαρκαδόνας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Τρικκαίων με:

Tην αίτησή τους
Tην ταυτότητα
Εξουσιοδότηση σε περίπτωση παραλαβής για τρίτο πρόσωπο


Να παραλάβουν τα προϊόντα από τις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων όπισθεν του Ο.Σ.Ε την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται στο μήνυμα (SMS) που θα παραλάβουν.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να τηρούν αυστηρά το χρονοδιάγραμμα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός καθώς και τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431063210

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας θα ενημερωθούν για την παραλαβή των προϊόντων από τους αντίστοιχους Δήμους.

Πηγή: trikalavoice.gr / Πηγή φώτο: athensvoice.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >