Σα. Δεκ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Δήμος Λαρισαίων: Διαδικτυακή διαβούλευση για καλύτερες μετακινήσεις στην πόλη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Μετά την επιτυχή διαδικτυακή διαβούλευση για την καθαριότητα και την ανακύκλωση, στην οποία κατέθεσαν την άποψη και τις προτάσεις τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, ο Δήμος Λαρισαίων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση για τη βελτίωση των μετακινήσεων στην πόλη.

Η διαδικτυακή διαβούλευση διεξάγεται από 28 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2023, με στόχο να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου και την προώθηση μέτρων για τη χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον μέσων μετακίνησης.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville. Χρειάζεται να αφιερώσουν μόνο λίγα λεπτά για να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο και μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους με ένα κλικ, ακολουθώντας ένα από τους παρακάτω συνδέσμους: ● Novoville Webchat: https://bit.ly/LarMobWebchat ● Ή μέσω Facebook Messenger: https://bit.ly/LarMobMessenger

Το ερωτηματολόγιο της διαβούλευσης διερευνά τους συνηθέστερους τρόπους μετακίνησης των πολιτών, τις απόψεις τους σχετικά με τη χρήση ποδηλάτου στην πόλη, καθώς και τις προτάσεις τους σχετικά με τη βελτίωση των μετακινήσεων και τη χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον μέσων μετακίνησης στη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των σχετικών υποδομών από το Δήμο Λαρισαίων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν, εύκολα και γρήγορα, ζητήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους ή κατά τις μετακινήσεις τους, όπως π.χ. θέματα ηλεκτροφωτισμού, οδοστρώματος, καθαριότητας κ.α., μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για “έξυπνες” κινητές συσκευές με λογισμικό iOS και Android ή μέσω του Novoville web app στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >