Πε. Δεκ 7th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Δήμος Ελασσόνας: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε 399 νοικοκυριά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στη συγκεκριμένη διανομή, για τον Δήμο Ελασσόνας, ωφελούμενα είναι 399 νοικοκυριά και θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Αλεύρι, βόειο κρέας, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη για μωρά, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, κριθαράκι, μήλα, πατάτες, ρύζι, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, φακές, φασόλια, φέτα και χοιρινό κρέας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από το Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει. Επίσης κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή των αγαθών να φορούν μάσκα.

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 – ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

· 09.00 – 10.30 ΑΜΟΥΡΙ , ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ.

· 10.30 – 12.00 ΣΥΚΕΑ, ΑΚΡΗ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΟΥΤΡΟ.

· 12.00 – 13.00 ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ, ΠΥΘΙΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ.

· 13.00 – 14.00 ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ,ΦΑΡΜΑΚΗ.

· 14.00 – 15.30 ΕΛΑΣΣΟΝΑ.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >