Δε. Δεκ 4th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Λάρισας

All-focus

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Η Διοίκηση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών αυτοκινήτων Ν. Λάρισας πραγματοποιεί Γενική Έκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 μ.μ. σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με θέματα:

  1. Διοικητικός Απολογισμός 2022
  2. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής 2022 – Προϋπολογισμός 2023
  3. Πρόγραμμα δράσης 2023
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής – Εκπροσώπηση στην ΓΣΕΕ
  5. Κοπή πίτας

Στη σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Σωματείου καλεί τα μέλη να παραβρεθούν τονίζοντας ότι “Συνάδελφοι η παρουσία σας είναι απαραίτητη και η ελεύθερη έκφραση της γνώμης σας. Η συνέλευσή μας είναι ακόμα μία μάχη μέσα στον συνολικό σχεδιασμό της ασταμάτητης πάλης μας απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνησή τους και ταυτόχρονα σαφής προειδοποίηση ότι θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε“.

Σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις αναφέρει ότι:
“Μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης σε όλους τους εργαζόμενους στις μεταφορές στα 55 οι άνδρες, στα 50 οι γυναίκες.
Δωρεάν η ανανέωση, διπλώματος. ΠΕΙ, ADR, ηλεκτρονικού ταχογράφου.
Διεκδικούμε υπογραφή κλαδικών συμβάσεων με σημαντικές αυξήσεις μισθών για τις αστικές συγκοινωνίες , τα φορτηγά, τα πούλμαν για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων.
Σας υπενθυμίζουμε η σύμβαση του 2008 ότι υπογράφηκε από τα ζωντανά σωματεία μας. Μπορούμε να το κάνουμε τώρα; ΜΠΟΡΟΥΜΕ συσπειρωμένοι στα σωματεία μας“.

ertnews.gr

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >