Σα. Δεκ 9th, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Βόλος: 47χρονος κλείδωσε έξω από το σπίτι την ανήλικη κόρη του – Επιτέθηκε και στη σύζυγό του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο. Ένας 47χρονος «πέταξε» την ανήλικη κόρη του έξω από το σπίτι το βράδυ της Τρίτης λόγω διαφωνιών και επειδή η σύζυγός του πήρε το μέρος του κοριτσιού, την άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο 47χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του για ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και έχει συχνά διαφωνίες με την 14χρονη κόρη του. Ππροχθές ο 47χρονος, με αφορμή την ανυπακοή της ανήλικης την… πέταξε έξω από το σπίτι και δεν την άφηνε να μπει ξανά μέσα.

Η σύζυγός του φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, να πήρε το μέρος της 14χρονης ζητώντας του να την αφήσει να μπει ξανά στο σπίτι, με τον άνδρα να εκνευρίζεται, να την βρίζει και να την τραβάει από τα μαλλιά. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έγινε η σύλληψη του 47χρονου.

Χθες οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την σύζυγό του να καταθέτει πως θα πρέπει να βοηθηθεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από το ποτό, μέσω κάποιου προγράμματος δημόσιας δομής. Παράλληλα ζήτησε να μην διωχθεί και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να τεθεί υπό ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εισαγγελέα ανηλίκων, γιατί η αρχική κατηγορία αφορούσε στην κόρη του, που έβγαλε εκτός σπιτιού.

ΠΗΓΗ: enikos

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >