Πα. Σεπ 22nd, 2023

TRIKALATV.GR

Πανελλαδικό δίκτυο

Βόλος: Η μαρτυρία της 24χρονης που την ξυλοκόπησε ο πατέρας της επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ >>

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας 50χρονος πατέρας στο Βόλο, ο οποίος ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ.


Η 24χρονη από τον Βόλο σπούδασε και ζει στο Νιούκαστλ της Αγγλίας, ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει ασπαστεί το Ισλάμ.

Η οικογένειά της αντέδρασε σε αυτή της την απόφαση, ενώ της ζήτησαν πως εάν συνεχίσει να φοράει τη μαντήλα τότε θα ήταν καλύτερα να μην επιστρέψει στο Βόλο.

Η 24χρονη ωστόσο επισκέφτηκε τους γονείς της για τη γιορτή του Πάσχα, καθώς όπως είπε η ίδια στο MEGA «σύμφωνα με το Ισλάμ, πρέπει να επισκεπτόμαστε τους γονείς μας. Είπα ότι αυτό προέχει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης ο 50χρονος ζήτησε από την κόρη του να βγάλει τη μαντήλα της κι εκείνη αρνήθηκε, τότε εκείνος άρχισε να την ξυλοκοπά.

Η 24χρονη μίλησε στο MEGA φορώντας γυαλιά για να κρύψει τους μώλωπές της, ωστόσο η ίδια έκανε λόγο για ένταση και όχι ξυλοδαρμό.

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντήλα. Και δημιουργήθηκε ένταση. Είμαι καλύτερα. Δε θέλω να φανούν οι μώλωπες. Με χτύπησε στο κεφάλι», δήλωσε.

«Είναι δύσκολη η θέση μου, αλλά δεν μπορώ να μην εφαρμόσω αυτά που πιστεύω. (…) Για μένα η έκθεση του γυμνού στις γυναίκες είναι πολύ κακό και το κατακρίνω πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Ο πατέρας της καταδικάστηκε χωρίς αναστολή σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, ενώ η 24χρονη εκτιμά ότι ο 50χρονος έχει μετανιώσει ειλικρινά για τις πράξεις του και εκτιμά ότι θα βρεθεί τρόπος να πορευτούν αρμονικά μεταξύ τους από εδώ και στο εξής.

ΠΗΓΗ: newsit

About Post Author

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ >